[Liten verden og australsk humor]

0

Jeg satt utenfor lokalene til Sydney Dance Company og toeyde da jeg fikk oeye paa en jente som minnet veldig om en tidligere klassevenninne fra aaret paa Baardar. Idet hun saa i min retning, formet ansiktet mitt et overrasket uttrykk helt synkront med hennes like overraskede mine. Hva er sannsynligheten for aa tilfeldigvis treffe paa en gammel kjent paa den andre siden av kloden uten at noen av oss har hatt kontakt paa flere aar? Jeg er fremdeles himmelfallen over hvor mye verden plutselig krympet.

Gurlesque igaar var morsom. Jeg dro dit alene, men fant fort noen nye venner aa mingle med: blant andre servitoeren fra Blue Fig-kafeen, to damer som jeg ga veihenvisning til Manning Bar for (det var lett, jeg skulle dit selv og det laa rett foran oss) og noen til. Jeg fikk ogsaa oeye paa en jente som ogsaa var paa The Sly Fox sist onsdag, og hele kvelden saa jeg etter henne helt 1-tiden da jeg endelig fikk samlet nok mot til aa spoerre henne om en dans. Iiik! Hun sa heldigvis ja! Vi snakket ogsaa litt og plutselig var det paa tide aa dra hjem.

Manning Bar ligger inne paa omraadet til Sydney University og det er omtrent fire-fem kilometer aa gaa derfra til Maeve. Jeg kunne jo tatt bussen, men valgte en sen spaseretur. («Overfallsmenn» finnes ikke i mitt ordforraad) Etter en liten evighet kom jeg omsider fram og plustelig stod jenta fra baren ved meg! Det viste seg at hun fulgte etter meg hele veien fra baren for aa vaere sikker paa at jeg kom trygg hjem! Saa vi snakket litt, kysset litt og vekslet e-postadresse. (Den delen som er skrevet i kursiv, skjedde bare i hodet mitt. Frodig fantasi og singel paa andre aaret, vet dere.) Jeg kommer sannsynligvis ikke til aa moete henne igjen, med mindre skjebnen bestemmer seg for aa overgaa seg selv etter «liten verden»-hendelsen utenfor dansekompaniet.

Selve showet var veldig interessant. Jeg har aldri sett noe lignende i Norge, australierne har veldig veldig veldig veldig saer form for humor. Oeyeeplestripping, dildofoedsel og saa videre. Men det var veldig interessant aa se paa. Jeg utvidet horisonten min og greier. Naa kan jeg aldri spise en gulrot uten aa bli minnet paa en lubben kanin som gjorde obskoene ting med nevnte groennsak. Eller jordbaer uten aa bli paaminnet om en seksuelt frustrert Marie Antoinette.

Jaja.

En siste ting: Var i grillefest paa fredag, det var koselig. Mange mennesker, mye mat og innmari flott hus. Huset var en arkitektonisk droem og splitter nytt. Favoritten min var badet; naar du skal tappe i badevann, kommer vannet ut fra et hull i taket. Definitivt noe helt annet enn kranet!