Lidenskap

9


Sjokolade er bedre enn sex.

Jeg brukte en sølvparaply som var rett over modellen (Silje) i cirka 70 graders vinkel og brukte makroobjektivet på 1/80 sek med f/9. I Photoshop gjorde jeg en del retusj, primært på sjokoladeplaten som hadde en del «sjokoladestøv» og annet forstyrrende småpirk. Leppestiften og sjokoladeplaten fikk individuell behandling med Hue&Saturation. Huden ble gjort glattere med Surface Blur med 70% Opacity. Til slutt la jeg på Black&White i Overlay-mode på 50% (ja, jeg digger B&H i Overlay).

9 kommentarer til “Lidenskap

 1. >Liker bildet; men synes kanskje komposisjonen blir litt vel strukket. Litt for mye opperom mellom sjokolade / munn. Ville nok gjort seg bedre med feks 4:5 format, og litt mindre mellomrom, og kanskje ikke midtstilling? =D

  Men LIKER fargen på leppene bra.. fin rldfarge, og kule hud/sjokoladetoner eller:P

 2. >Ja, den ville jeg gitt bestått, definitivt. :) Sjokolade og kvinner kan jo ikke bli noe annet :)

 3. >Jeg skal ikke blande meg i det fototekniske ettersom jeg der har et langt lerret å bleke. :-)
  Jeg liker bildet og synes spesielt huden og leppene er vakre. Alltid artig å lese de korte beskrivelsene dine.

 4. >cruelphoto:
  Takk for tilbakemeldingen! :D
  Jeg skjønner hva du mener med rommet mellom munnen og sjokoladen. Jeg tok flere forskjellige bilder med ulik avstand. Men grunnen til at valget falt på akkurat dette, er at det skildrer hvordan jeg så ut da jeg spiste min første melkesjokoladeplate på over et halvt år: «Mumse, mumse, aaaaaah, noe så fantastisk, aaaaah! Mumse, mumse!» :)

  Djaola:
  Flott at du likte det! :D

  Anne-Sophie:
  Takk, takk! :D Jeg er ganske fokusert på ord og tekst når jeg legger ut bilder, men jeg prøver å ikke lage rene noveller hver gang ;) Bra at du liker beskrivelsene også :)

 5. >Flott bilde :) med flotte farger på leppene og sjokoladen…

  skal jeg pirke litt er det for meg noe med munnen som skurrer litt, den virker litt for stiv og posert på en måte.. hva med litt tunge som slikker opp litt sjokolade i munnviken.. ;)

  Uansett flott løsning er det iallefall.

 6. >Stilig. Sjokoladen og leppene kommer fint frem. Sjokoladen ser veldig delikat ut. Men hudretusjen ser virkelig ikke bra ut. Den må du nok jobbe mer med.

 7. >Kjempestilig bilde!

  Det er for meg 2 ting som skurrer litt (det har forsåvidt blitt nevnt før). Leppene ser litt for stive ut, og huden ser litt merkelig ut. Jobb litt med de to tingene, så blir dette et virkelig herlig bilde.

  Liker veldig godt hvordan du løste denne oppgaven. Dette kunne virkelig vært god reklame for Freia. Hadde jeg hatt en sjokolade liggende nå så hadde jeg garantert gått og hentet den :)

Comments are closed.