Lidenskap for dans

5

En gang danser, alltid danser. Noen ganger er lidenskapen for dansen så stor at man aldri riktig klarer slutte å bevege seg til musikk, selv om tiden har tatt den sterke, smidige kroppen som en gang fløt over scenen som en virvlende fjær.

Pitt Street i Sydney.

5 kommentarer til “Lidenskap for dans

 1. >Så lenge gleden er der får det ikke hjelpe om kroppen har forfalt en smule.
  Liker bildet og budskapet veldig godt!

 2. >En lidenskap endrer seg ikke etter kroppens utvikling, men etter lyst og drivkraft :o) Enkelt og pent bilde som sier så mangt!

 3. >Fantastisk motiv! Digger det selv om jeg er langt under middels opptatt av dans. Den eldre damen som en kontrast til de unge barna i bakgrunnen er morsom. Personlig ville jeg ha fokuset på danseren og hatt litt mer luft i underkant av bildet. Synes kanskje bildet er litt grått. Ville kanskje lysnet det litt eller gått for en kraftigere svart/hvitt-konvertering. Ikke ta dette for god fisk, sitter og ser på bildet på TV-en i stua. Den er ikke kalibrert :) Fint bilde!

 4. >Fotoboksen og Rune:
  Tusen takk, begge to :

  Jan Ivar Vik:
  Takk for tilbakemeldingen! Jeg ser nå at bildet er litt grått, antakelig stirret jeg meg «blind» på denne delen da jeg redigerte bildet. Skal prøve å justere kontrasten :)

 5. >Tror kanskje jeg leste dette innlegget i andre bloggen din?

  Fint bildet når du leser teksten samtidig =)

Comments are closed.