[Kræpp og tang]

0

Helligeditavonteese… Hvorfor måtte MIN gruppe være først i ilden idag? «Møt opp på skolen kvart på åtte, så vi kan gå gjennom presentasjonen.» Det er førti minutter siden jeg våknet (våknet, schmåknet) og jeg har sovet dårlig.

(Og der mistet jeg mobilen på frokosten min. Brødskive med bringebærsyltetøy. Oh, joy.)

Grunnene til den dårlige nattesøvnen kom av hodepine, dårlig luft og noe som kjennes som elektriske støt i venstre lår. Hodepinen gikk over da jeg åpnet vinduet og fikk inn frisk luft. Men den greia i låret var det lite jeg kunne gjøre noe med. Au.

Jeg hadde tenkt å ta en EFIT-dag idag, men batteriet i det lille kameraet mitt ble uventet flatt og jeg finner ikke laderen enda det ikke er så lenge siden jeg brukte den.

Og helga har vært generelt kræppi hva humør angår. Jeg har hengt med folk og hatt fest, men humøret mitt hadde feil innstillinger for det sosiale livet. Men, nå ser det litt lysere ut, til tross for klokkeslettet.

Jeg tror jeg trenger en ny kopp med te.