[Kommunikasjon]

0

Nytt bilde i galleriet mitt. Litt sånn «conceptual» og megadyyyyp, lizm. Loss of Communication

Jeg ble ferdig med temaoppgaven på fredag og innleveringen er imorgen, hujja! Belønningen ble prinsesseis da jeg traff Martine senere den dagen. Prinsesseis er altså kjeks med to jordbæriskuler og softis med rosa strøssel på toppen. Nam. Martine og jeg satt ved Stortinget og småpratet i et par timer. Deretter ble det en lang spaseretur mot Grünerløkka og oppover mot Torshov. Da jeg kom hjem den kvelden, hadde jeg gnagsår på hver lilletå.

Lørdag var lillebror og jeg på middagsbesøk hos pappa. Jeg stod for både mat og dessert (marsipankake!). Det ser forresten ut til at jeg takler nøtter likevel, for huden min har ikke slått seg vrang ennå. Takkogpris. Kvelden ble tilbrakt med nesa oppi fotoboka jeg ga til pappa i gave (Oslo 1945-1965). Det er vanskelig å forstå hvor mye Oslo har forandret seg siden krigen. Byen hadde til og med TROLLEYBUSS! Jeg vil ha en tidsmaskin! Akk.

Lørdag tilbrakte jeg halve dagen med laptopen i et forsøk på å rydde opp i harddisken og brenne temaoppgaven på DVD (hele temaoppgaven min fylte en 4,7GB DVD!). Den andre halvparten av dagen tilbrakte jeg med Em og Gull. Vi spiste lunsj/middag før jeg ble med dem på et par visninger. Jeg synes det er gøy å se hvordan andre mennesker bor. En av leilighetene vi var i, var helt fantastisk nydelig. Store luftige rom, høyt under taket, balkong med flott utsikt… Prislappen ligger sikkert et sted mellom 4 og 6 million. Akk.

Det er bare å begynne å spille Lotto.

Nå! Skal jeg skjerpe meg litt og jobbe videre med bilde-ting.