[Kokosnøtt]

2

Helt siden desember ifjor har jeg hatt 500 gram prima kokosnøtt-te fra tebutikken i Neal Street. Jeg har også hatt cirka 125 gram kokosnøtt-te fra en annen tebutikk i London. Meningen var at jeg skulle drikke opp sistnevnte før jeg starter på den prima teen. Men idag oppdaget jeg at den prima teen har en best før-dato. April 2008.

Nå eier jeg en teboks som rommer 250 gram te og jeg skal drikke verdens beste kokosnøtt-te hver dag til det tyter ut av ørene på meg. Og når det er tomt, skal jeg reise til London igjen og shoppe kokosnøtt-te.

Ah.

2 kommentarer til “[Kokosnøtt]

  1. >Jeg prøvde te med smak av eple og kanel en gang. Jeg hadde store forhåpninger om eplekake i flytende form, men må si jeg ble ganske skuffet da det ikke smakte annet enn varmt vann.

  2. >Høres ut som om du ikke lot teen trekke lenge nok. Da pleier det å smake varmt vann :p
    Noen teer må trekke lenge for å få riktig smak, mens noen trenger bare et par minutter :)
    Teoman, det er meg! ;D

Comments are closed.