[Klasse-reunion]

2

Idag møtte jeg medstudenter som jeg knapt har sett siden avslutningen på Rud videregående i 2005. Nesten alle musikkelevene fra klassen min og to av de andre dansejentene, samt mange fra parallellklassene, var til stede. Det kunne ha vært en hyggelig reunion, men det var dessverre ikke en slik reunion der vi skulle mimre rundt fordums skoledager og oppdatere hverandre på hva vi har gjort de siste årene.

Vi var samlet for å ta farvel med en av våre, som valgte å forlate oss rett før jul. Jeg har dessverre ikke hatt noe særlig kontakt med Ingrid de siste årene, men det gjorde det ikke mindre trist å få meldingen om hva som hadde skjedd. «Hippie», «feminist», «nynorskforkjemper» og «godt humør» er de tingene jeg forbinder med henne, og under begravelsen fikk jeg vite om enda flere sider av henne som jeg aldri har visst om før. Tanken på det fikk meg til å ønske at jeg hadde vært flinkere til å holde kontakten etter tiden på Rud, men enkelte ønsker kan aldri oppfylles.

Jeg håper at Ingrid, uansett hvor hun befinner seg nå, har det bra.


(Dette var det eneste bildet blant alle bildene mine jeg fant av Ingrid. Det er hun med den røde jakken.)
Et slag badminton en varm vårdag da brannalarmen tilfeldigvis forstyrret undervisningen.

2 kommentarer til “[Klasse-reunion]

  1. >Hello. Idag gikk jeg over gata og du gikk mot meg. Ved Schous plass, deli de luca. Hadde ikke hatt så dårlig tid og måtte rekke møte, så hadde stoppet og sagt hei. Jeg gikk med svart hatt og svart kåpe og smilte til deg. Det er så morsomt å treffe på folk som blogger, men har aldri snakket med før:-)

  2. >Var det deg?! :D Jeg husker deg for jeg tenkte at det var så koselig med mennesker på gata som smiler til meg, og så tenkte jeg at hun jenta som smilte til meg, var søt :D

Comments are closed.