[Kirkedans og blakk fotograf]

0

Jeg ble valgt ut til å være en av de seks som skal få gleden av å underholde kirkegjengere i Trefoldighetskirken 30. september. Hvis dere føler dere litt fromme den dagen eller bare vil se seks av de beste danserne fra KGB (duogdu, så beskjeden), er det bare å møte opp i Trefoldighetskirken klokka 11 søndag 30. september.

Anledningen er 60-årsjubileet til Kirkens Nødhjelp og blant de som møter opp er erkebiskop Desmond Tutu. Etter et raskt google-søk, kunne jeg konstantere at han er homovennlig. Hurra!

På søndag tilbrakte jeg tre daffe timer på skolen. Bilderedigering er kjedelig, spesielt når konsentrasjonen fremdeles ligger i senga hjemme. Etter å ha pådratt meg en mild betennelse i høyre albue og øyne som går i kryss, gikk jeg omsider ut til frisk luft og… regn.

Tuslet til Nationalteater, kjøpte godteri og kyllingburger før jeg tuslet nedover Karl Johan. Stakk innom Free Record Shop og kom ut igjen med 300 kroner mindre og fire filmer mer. Transamerica, The Shawshank Redemption, Seven Brides For Seven Brothers og King Kong (originalen fra 1933).

Så på The Shawshank Redemption da jeg kom hjem. Veldig fin film, jooo. Gåsehud.

Det ble litt sent og veldig dårlig med søvn i natt. Ble vekket altfor tidlig, gikk hjem og la meg igjen. Sov såpass lenge at det ble litt dårlig tid før skoledagen startet. Heldigvis startet vi kvart over 11 idag og det meste av det læreren pratet om, kan jeg lese i notatene vi får tilsendt på e-post. Diggbart.

Etterpå var vi en gjeng som gikk til FotoVideo for å blakke oss litt. Jeg trengte beskyttelsesfilter og renseutstyr. Over 1600 kroner. Jikes. Men det er bedre å bruke 600 kroner på beskyttelsesfilter enn å måtte punge ut med 3000 (+/-) hvis linsa på objektivet får ripe.

Helene kjøpte reflektor. Überkul reflektor. Jeg er misunnelig. Han som solgte henne reflektoren, er en sånn som kan selge sand i Sahara-ørkenen. Reflektorer er vanligvis digre greier som kan være litt upraktiske å drasse på. Men denne var bare genial! Når man bærer på den, er den en liten pakke. Ved bruk, popper den ut og blir stor og fin! Ikke nok med det: Fem i én! Hvit, sølv-, gull-, sort og blå reflektor! Jeg ønsker meg en sånn til jul!

Danse-danse ikveld, som vanlig. Må skjerpe meg litt angående koreografien vi skal danse i kirken. Fikk jo jernteppe flere ganger. Det kan vi ikke ha noe av.

Leggetid. Veldig trøtt. Tror jeg brygger på årets tredje influensaangrep. Huden er ømfintlig og jeg har morsomme lymfeknuter på halsen. Snork.