[Jeg løper fordi jeg elsker kjeks]

2

Jeg liker setningen fra Adidas-reklamen som henger på bussen for tiden. Jeg løper fordi jeg elsker kjeks. Jo mer jeg løper, desto mer kjeks kan jeg spise uten å få besøk av Herr D. Samvittighet. Jeg elsker også annen mat og det er alltid en bra ting å kunne stappe i seg favorittretten(e). Konklusjonen blir da at jeg trener for å kunne spise mer god mat.

Idag var jeg «våken» i 6-tida. Heldigvis var sola på vei opp da jeg tittet ut av vinduet. Det er lettere å stå opp når det er lyst ute. Riktig våken ble jeg ikke før jeg gikk av bussen for å bytte buss. For der jeg gikk av, stod det et Pent Menneske. Et menneske som skulle på samme buss som meg. Hun satt seg rett overfor meg og ga meg hjertebank i fem minutter før jeg måtte gå av.

Jeg kommer ikke på noe mer å skrive om, så jeg avslutter dette innlegget med en faktaopplysning fra Illustrert Vitenskap (nr. 3/2007):
Hvor mange tegnspråk finnes det?
Tegnspråk har utviklet seg på samme måte som talespråk, og det finnes over 100 ulike. Men det finnes noen felles elementer, og døve har lettere for å forstå hverandres tegnspråk enn hørende forstår fremmede språk.

2 kommentarer til “[Jeg løper fordi jeg elsker kjeks]

  1. >Oi, tenk at du kjenner Eira og Kristian. Så liten verden er. Jeg kjenner ikke Eira, men jeg har sett masse bilder som min kjære Ume har tatt. :-)

  2. >Jeg kjenner jo Kristian fra ED :)
    Eira har jeg bare hilst på en gang, så det er ikke helt riktig å si at jeg kjenner henne :)

Comments are closed.