[Intense @ Det Norske Teater]

2

Intense @ Det Norske Teater viste seg å bli en fornøyelig affære! Først var det Frøken Flatbanker 2008. En meget spesiell arrangement. Hvor ellers får man sett en ku hoppe tau og en lesbe «trene» til Call on me iført rosa kondomdress, oppblåsbare pupper og parykk? Gratulerer til Frøken Bergen som ble årets Frøken Flatbanker.

Mens dommerne brukte en halvtimes tid på å finne ut hvem som skal bli dette årets Frøken Flatbanker, fikk vi flott pauseunderholdning: The Fleshoticas! Burlesk stripping! Damer med dusker på puppene og hofteholdere! Jeg skal be Bente om nummeret til jentene, så jeg kan spørre om jeg kan få samarbeide med dem. Nemlig.

Halv ett startet årets største konsertopplevelse: BETTY, bandet kjent fra serien L Word for blant annet kjenningslåten, ble fløyet inn fra USA for å underholde oss! De spilte flere sang og etterpå ble det «meet and greet»! Jeg skaffet meg singelen deres og fikk tatt en liten prat også. Alyson likte kjolen min og skrev «To Anne-Line. Such a lovely gal!» på singelomslaget. Hun kunne også noen ord på tegnspråk (beautiful og thank you), hihi!

Jeg fikk komplimenter for antrekket mitt hele kvelden, så jeg regner med at jeg kommer til å gjenta rockabilly-stilen flere ganger. Det var skikkelig morsomt å dolle seg opp på ekte 50-tallsvis!

Nå skal jeg prøve å komme meg ut i god tid før paraden. Fotografere, ja!

2 kommentarer til “[Intense @ Det Norske Teater]

  1. >Ja! Nå blir det å hoppe etter Wirkola når det gjelder utelivsopplevelser dette året ;D

    Bravo! :D Bli med på Jafnadhr og lær tegnspråk? Jaa? Jaaa? Jaaaaa? :D

Comments are closed.