[Insert something nice here]

0

Noen ganger hadde det vært fint å kunne skru hodet helt av. I natt drømte jeg at jeg tok masse bilder til temaoppgaven og jeg var meget fornøyd med at det var i boks. Og så våknet jeg. Like skuffende som den gangen jeg var liten og drømte at jeg hadde en hemmelig gang full av leketøy bak skapet på rommet mitt.

Men nå har jeg iallefall fått noen ideer til den ene delen av temaoppgaven (fem forskjellige bilder skal leveres i denne oppgaven). Jaja.

Igår… Startet dagen med panteautomatjakt. Den nærmeste Kiwi hadde ødelagt panteautomat og ikke kapasitet til å telle manuelt. Rimi (eller var det Rema 1000?) hadde en panteautomat som hylte etter hjelp og jeg gadd ikke hente noen butikkansatte (hjerteløs, ja). Den neste Kiwi hadde en panteautomat som virket. Inntil mannen foran meg klarte å herpe den. Han fikk det styggeste blikket jeg kunne oppdrive før jeg tuslet mot Grønland.

Ble kvitt tomflaskene til slutt og tok meg en handlerunde i butikken før jeg busset til biblioteket. Traff Trude på bussen og da vi gikk av, traff vi på Keir. Liten verden, ja. Jeg fikk levert tilbake The Killing Fields og klarte å gå derfra uten å låne nye filmer eller bøker! Men jeg lånte tre cder: För minnenas skull (Eva Dahlgren), Playing the Angel (Depeche Mode) og Human After All (Daft Punk).

Satt bare hjemme og surret før og etter timen hos audiopedagogen. Så litt på Gladiator (så mye blod, gørr og action! Ikke rart kunsthistorielæreren min på Rud ikke ville se filmen!). Dro til Holmen og så på moderne-undervisningen. Jeg kunne ikke dy meg og på slutten stod jeg i bakgrunnen og markerte koreografien.

Skal til legen neste mandag og da skal jeg spørre pent om tillatelse til å begynne med lett trening. For eksempel være med på forsiktig oppvarming og tøye ut resten av timen. Jeg holder ikke ut å ikke kunne danse!

Det var en mild kveld igår kveld og jeg bestemte meg for å ta noen bilder til temaoppgaven da jeg kom tilbake til byen. Tok med kamera og stativ, stod på forskjellige steder og lekte med lukkertid. Fikk mange tøffe bilder. Da jeg stod på broen mellom Oslo S og bussterminalen, kom det en veldig snakkesalig fyr som var fotointeressert. Jaja.

Skolen starter kvart over 11. Deilig å ha så god tid, mrrr.