[IKEA-raidet på podium]

2

Idag var jeg på IKEA. Sluttbeløpet var firesifret og folk lo av meg på IKEA-bussen tilbake til sentrum. De lo også mens jeg gikk til trikken og de lo på trikken. Det blir mange hundreåringer i fremtiden, gitt.

Som alle har fått med seg, har jeg flyttet igjen. Jeg har flyttet til et kollektiv bestående av tre andre personer. Selve leiligheten er diger. Seriøst. Jeg gikk meg litt vill første gangen jeg var der, og da var jeg ikke engang inni de to andres rom. Vi snakker diger leilighet. Diger og shabby leilighet.

Leiligheten er så diger at jeg faktisk kan si at jeg har en hybelleilighet. Halve kjøkkenet er mitt og derfor var jeg på IKEA idag. Jeg måtte jo fylle opp med kjøkkenredskaper. Endelig har jeg kjøkkenredskaper som tilhører meg og kun meg!

Bortsett fra en liten kjele, en stekepanne, måleskjeer (endelig!), komplett og matchende bestikk, øse, sleiv, stekespade, pølseklyper, potetskreller, boks til vaskemiddel og seks store, grønne tallerkener, kjøpte jeg også en del duftlys, fire telysholdere, sengeteppe, overmadrass, en liten lampe til hemsen, sparelyspære til lampa, to filleryer og et speil.

Er det rart folk lo av meg der jeg drasset på alt dette? Og jeg som liksom skal være buddhist… Jeg mangler fortsatt en kasse til å ha under senga, en gulvlampe som jeg kan ha bak godstolen min og et ørlite bord til tven. Overmadrassen mangler jeg også, for den måtte hentes på lager, og det var visse begrensninger i forbindelse med bæring av de andre tingene.

Men hei! Jeg skal ikke flytte igjen på minst tre år. Hurra! Snart blir det bilder fra det nye rommet (og det gamle rommet, så dere kan sammenligne), pluss bøker, film og stæsj som skal selges/gis bort. Stay tuned!

2 kommentarer til “[IKEA-raidet på podium]

  1. >Å, så koselig! Flyttet selv for to måneder siden. Det er deilig når man endelig er ferdig med å innrede og slikt.

Comments are closed.