[Igår, idag, imorgen]

2

Trøtt. Jeg er trøtt. Skikkelig trøtt. La meg altfor sent (jobbing på Naken) og stod opp altfor tidlig (skulle jo møte Joshiegutten). Jeg hadde heldigvis med en bok for å slå i hjel ventetiden (Portrettet av Dorian Gray, Oscar Wilde) og det tok egentlig ikke særlig lang tid før jeg stod rett foran en smilende Josh som sa: «Nice to meet you!»


Jeg har egentlig ikke fulgt så veldig med på Josh Groban. Han er en flink sanger og dett var dett. Men jeg likte ham med en gang jeg stod foran ham. Han har så fantastisk utstråling. Så nå er jeg blitt litt mer fan. Hallan og jeg har allerede bestemt at vi skal på konsert neste gang han er i Norge.

Angående jobbingen på Naken: Igår var det julebord for et firma. Første etasje var stappfullt av bord, stoler, folk og mat. Rundt 22 gikk alle opp og vi ryddet vekk bordene og stolene. Fem timer senere var andre etasje fremdeles strøkent. Første gangen noensinne at det ikke har vært mye rydding etter stengetid. Hurra!

Skal jobbe igjen i kveld og da blir det trolig mer liv og flere bekjenter. Men så blir det ikke mer jobbing før neste år. Det blir deilig med ferie. Ah.

Imorgen blir det tidlig opp. Skal være modell for Mary-Lou igjen. Det blir interessant, tror jeg.

Nå skal jeg prøve å sove litt. Trenger det.

2 kommentarer til “[Igår, idag, imorgen]

  1. >Jeg liker han!! Jeg var på konserten han hadde i Spektrum i forbindelsen m «Closer»-albumet, og han var bare så flink altså!

    Litt skuffet over hans valg av sang og opptreden i Idol på fredag da.. :s

  2. >Jeg liker ham også nå :D

    Følger ikke med på Idol. Men det er vel neppe han som velger hvilken sang han skal synge på arrangementer og slik?

Comments are closed.