[I wish you’d hold that smile]

3

Jeg er forkjølet og jeg har fått en ny favorittsang. Wish You’d Hold That Smile av Minor Majority. Jeg holder på å lære meg teksten utenat, men det går litt tregt. Hjernen har dobbelt teflonbelegg når jeg er forkjølet.

På skolen idag ble vi delt inn i grupper sammen med reklamestudentene. Jeg havnet i samme gruppe som Catherine som jeg gikk i klasse med på Rud, hihi. Mini-mini-minireunion. Dagen gikk til med å sette opp en slags timeplan for når vi kan jobbe med oppgaven.

Leveringsfristen er 11. februar, men vi vil prøve å bli ferdig før 4. februar slik at vi kan være med på Trigger-konkurransen. Skulle nok gå greit. Vi fotografstudenter må bare vente på at reklamefolka skal gjøre ferdig research og komme med ideer. Det er de som bestemmer hva vi skal fotografere.

Apropos foto: Fotosess igår gikk veldig bra. Flere av mine venner kom, en av Mary Lous venner kom og en helt ny kar kom. Hanna sørget for stemningen ved å prate om alt mulig og få de andre til å le. Flinke jenta. Jeg tok en haug med bilder og Mary Lou tok en haug med bilder.

Da vi var ferdige, satte jeg meg ned med Martine og var sosial. Jeg skulle sjekke hvordan bildene mine ble og gjett hva kameraet fortalte meg? «This card can’t be used.» Jeg aner ikke hvorfor eller hvordan, men kortet fungerte ikke. Kortet fungerte da jeg fotograferte, men etterpå var det bare denne beskjeden.

Idag fikk jeg låne Helenes minnekortlese i håp om at det kanskje gikk an å lirke ut noe informasjon fra kortet. Og gjett hva som skjedde? Idet jeg skulle dytte kortet i leseren, brakk det. Guri. Eller som Even sa: «… det er FUCKED…» Amen.

Jeg bestemte meg for å ta dette som et dårlig tegn og sa i fra til Mary Lou om at jeg hadde en annen idé som jeg ville jobbe med på egen hånd. Forhåpentligvis går det bedre denne gangen. Foreløpig har jeg god tid, innleveringen er på onsdag og jeg skal fotografere allerede imorgen. Det ordner seg.

Jeg skal bare drikke en kopp te (jeg fryser så veldig at jeg lurer på om noen har flyttet meg til Sydpolen uten at jeg har merket noe) før jeg prøver å kreke over til Oslo City en tur for å kjøpe «bli frisk»-mat. Og Kleenex.

Snufs.

3 kommentarer til “[I wish you’d hold that smile]

  1. >God bedring. Og jeg håper det ordner seg med minnekort og fotografering og alt sånt :)

  2. >Takk, takk :)
    Minnekortet har nok vandret heden, men jeg har to andre minnekort og de selger 2gb for bare 149,- hos Clas Ohlson ;)

Comments are closed.