[Dag 6 – Hva blir jeg opprørt av]

5

Del 6 av 30 i listen Dag for dag. (Jeg bestemte meg for å gjøre en litt annerledes vri på denne listen; istedenfor å skrive om ting i den rekkefølgen listen var i, plukker jeg heller ut den tingen jeg har mest lyst til å skrive om, enn å sitte med skrivesperre.)

Det er ingenting som står meg mer nært enn dyr. Jeg elsker dyr. Jeg ville hatt en hel dyrehage om jeg hadde muligheten. Så det som opprører meg mest er å høre om dyremishandling, om dumme og/eller ondskapsfulle mennesker som ikke har noe respekt for dyr. Idiotiske jegere som skyter utrydningstruede neshorn fordi idiotiske asiatiske menn innbiller seg at knust neshorn-horn er superb afrodisiakum. Idioter som kaster plastringer i naturen, slik at små dyr lider en langsom kvelningsdød mens plast skjærer seg inn i halsen på dem. Idioter som adoptere kattunger fordi de er «sååå nusselige», men hiver dem ut på motorveien når de blir større og mindre nusselige. Idioter som kler seg i pels og dermed støtter driften av en bransje som torturerer og slakter dyr i tusentalls. Idioter som slipper ut 6000 liter klor i en elv og dreper alt liv i elven. Jeg kunne ramset opp enda flere typer idioter, men dere har vel tatt poenget mitt. 16.000 arter er utrydningstruet på grunn av idioter, enda flere arter er blitt utryddet helt siden homo idiotus fant ut hvordan han skal bruke våpen til å klubbe ned eller slakte alt som ikke går rundt på to bein med en oppskrytt, forvokst peanøtthjerne.

Jeg blir også fryktelig opprørt av miljøsvin; folk som hiver søpla si på bakken istedenfor å bære den de få metrene til nærmeste søppelbøtte, og folk som ikke kildesorterer. Kom igjen, det er ikke SÅ vanskelig! Plast i blå pose, mat i grønn pose, resten i vanlig pose, ingen IQ nødvendig. Stakkars Moder Jord.

5 kommentarer til “[Dag 6 – Hva blir jeg opprørt av]

  1. Jorden vil få det såå mye bedre den dagen mennesket forsvinner.. Mer egoistisk og ødeleggende skapning finnes ikke. Er så enig i dette innlegget ditt :)

    1. I løpet av et par århundrer har menneskene utryddet flere arter enn naturen selv har «luket» ut i løpet av et par millioner år. Jeez. Det er vel mer sannsynlig at menneskene utrydder seg selv og resten av kloden i samme smell en vakker dag :p

Comments are closed.