[Honk if you are bored]

0

Jeg kjeder meg. Det regnes visst for å være et sunnhetstegn, så da er det vel bra at jeg kjeder meg nå. Idag har jeg klart å spise suppe, saftis og et par Kinder Maxi. Hadde ikke så lyst på sjokolade (hyl!), men jeg fikk dem ned og jeg syntes til og med det smakte litt godt.

(Medlemskapet mitt hos Anonyme Sjokomaner henger i en tynn tråd…)

Jeg har ikke tatt antikvalmepiller siden igår kveld. Det er også et godt tegn som jeg håper vil vare. Det er godt å slippe å kjenne at mat prøver å komme i retur. Eller være nødt til å vaske kjøkkengulvet. Kollektivet har veldig rent gulv nå.

Jeg gjorde et forsøk på å dra meg tilbake til sivilisasjonen igår, men halv ti på kvelden måtte jeg kaste inn håndkleet og be lillebror hente meg. Gjesterommet var opptatt da jeg kom, så jeg sov på sofa. Merkelig nok sov jeg mye bedre på sofa i natt enn jeg har gjort hver natt i senga.

Jeg sov så godt at jeg slappet av. Det som skjer når jeg slapper av, bortsett fra at jeg blir fortere frisk, er at jeg legger hele munnen til tørk. Våknet i sjutiden av min egen mandelklapring med en tørste som tilsvarer et par uker i Sahara-ørkenen.

(Ja, det ble så tørt at jeg snorket. Guri. Stakkars lillebror som måtte ligge og høre på det.)

Ellers idag har jeg vært flink pike og ligget på sofa hele dagen mens jeg pjattet med folk på MSN, surret innom de samme nettsidene flere ganger på rad og spilt nettspill.