[Hippopomonstrosesquippedaliophobia]

4

Nå føler jeg meg hakket mer trygg på temaoppgaven enn jeg gjorde på mandag! Tok nye bilder til den ene delen av oppgaven. Bildet var så kjipt og klisjé med telys på en rekke. Jeg byttet ut det med S/M-tema. Det blir gøy imorgen, merker jeg.

På vei til Aker Brygge, hvor jeg skulle være hip hop-modell for Mary Lou, tenkte jeg at jeg hadde lyst til å løpe litt. Som tenkt så gjort. Idet jeg skulle løpe forbi en bil som stod parkert på fortauet (hallo?!), så jeg at døra på passasjersiden gled opp. Dessverre skjedde alt i sakte film og like etterpå hang halve kroppen fast i bildøra mens den andre halvparten fortsatte rett frem.

Litt mer fart og jeg hadde røsket av døra, tror jeg. Slapp unna med skrubbsår på beinet og noen muskelfiber i overarmen som ble røsket litt løs. Herlig.

På Aker Brygge fikk jeg låne Evens caps og et par store øreringer. Jeg digget øreringene så mye at Mary Lou ga dem til meg som takk for at jeg stilte opp som modell for henne hele tre ganger! Bildet ble knallbra! Skal spørre Mary Lou om hun kan legge ut det slik at jeg kan linke til det!

Ellers satt jeg på skolen og redigerte et par bilder og skrev refleksjonsnotat. Er 90% ferdig med å skrive, mangler bare konklusjon. Må lade opp batteriet først, skriveflyten forsvant plutselig i 18-tiden.

Var på Naken en tur ikveld. Gunhild var på jobbintervju og det gikk såpass bra at hun skal prøvejobbe den 17 november! Snart er vi to i kollektivet som jobber på Naken/Potta! Jeg fikk vite at jeg får sommerlønna mi med novemberlønna og så nevnte Bente at jeg hadde «masse tips» på kontoret. Jeg trodde det var et par hundrelapp, men da hun kom med glasset, fikk jeg nesten slag av å se den feite pengerullen oppi glasset. 1036,- i tips!

Det er lommepenger som kommer godt med, ja.

Det var quiz-kveld på stedet. Gunhild og jeg tullet med hvem som kunne de rareste ordene. Jeg imponerte med «hippomonstrosesquippedaliophobia», men frøkna slo meg med «hypernevrogastiske diafragmakontravibrasjoner». Det ordet skal jeg pugge, altså!

Jeg gleder meg til imorgen kveld. Hvis dette er en drøm, så vil jeg aldri våkne.

4 kommentarer til “[Hippopomonstrosesquippedaliophobia]

  1. >En gutt i klassen min på videregående holdt en gang et foredrag på tyve minutter om sånne ord. Det beste var selvfølgelig «Hippomonstrosesquippedaliophobia» – altå, frykt for lange ord :)

    Jeg lurer på om det finnes folk som virkelig har disse fobiene med så lange navn, eller om noen har gitt de merkelige og lange navn bare fordi de kan.

  2. >Tøft! :D Det må ha vært et veldig interessant foredrag :D

    Min teori når det gjelder hippopomonstrosesquippedaliophobia er at det var en lege som hadde en dårlig dag og følte for å være litt slem ;)

  3. >Haha i dont speak German you guys talk funny lol hippopomonstrosesquippedaliophobia is a big freaking word

  4. >Cory: I do speak German, but the language in my blog isn’t German. It’s Norwegian ;) There’s some major differences between Norwegian and German :)

    Hippomonstrosesquippedaliophobia is latin for «fear of long words».

Comments are closed.