[Hemmelige ønsker]

3

Først vil jeg snakke litt om Hemmeligheten. Jeg skal ikke misjonere, bare fortelle litt om min opplevelse av Hemmeligheten. Hemmeligheten handler om loven om tiltrekning. Tenk positive tanker og du tiltrekker deg positive ting. Tenk negative tanker og du tiltrekker deg negative ting. (Lurer du på hvorfor ALT går galt de dagene du står opp med feil fot? Derfor.) Alle som kjenner meg, vet at jeg er positiv stort sett hele tiden, så jeg er altså en superkraftig magnet når det gjelder fine ting.

Noen eksempler er:

 • Jeg var på visning. Jeg følte at området hadde mye god energi og jeg visste at jeg skulle bo der. To uker senere flyttet jeg inn på rommet. Hurra!
 • Jeg trengte penger. Jeg så for meg at jeg fikk masse penger. Idag hadde jeg plutselig tyvetusen ekstra på kontoen. Hurra!
 • Jeg var på jakt etter et rødt belte til Intense-kjolen min. Jeg så for meg alle detaljene ved beltet og at jeg eide det. I den tredje H&M-butikken fant jeg akkurat det beltet jeg så for meg. Hurra!
 • Jeg ville ha en god karakter på eksamen. Jeg så for meg at jeg fikk det og jeg følte gleden over å få en god karakter. Jeg fikk B+. Hurra!

Snart skal jeg begynne å spille på Lotto, dere. Jeg har absolutt vinnerlykke!

Over til noe annet.

Jeg tenkte jeg skulle ta bilder av det nye rommet mitt nå som jeg har ryddet ordentlig her. I samme slengen kan dere, kjære lesere, komme med bildeønsker! Hva ønsker dere å se bilde av? Bildene blir lagt ut etterhvert.

3 kommentarer til “[Hemmelige ønsker]

 1. >Og jeg tenkte positive tanker om å finne den kuleste fotografen og vips der jobbet vi sammen :-)
  Når det gjelder rommet: Hva med et bilde av klesskapet og skosamling så kan vi se om du er shopaholic eller ikke :-)

 2. >Problemet med The Secret er når uskyldige mennesker rammes av grusommen ting. Ingen i verden kan forsvare at et barn blir utsatt for incest fordi det «tenkte negativt».

  Men absolutt bra å tenke positivt, man unngår mye irritasjon ved å gjøre det :) ingenting er verre enn grinebittere ;)

 3. >Jelrik: Bilder kommer etterhvert! Jeg ar absolutt ingen shopaholic ;p

  Confiteor: Selvfølgelig er det ingen som tenker at de skal rammes av slike ulykker. De som døde under 11. september, satt ikke og tenkte at idag skal de dø ved at flyet skal styrte inn i en bygning. Det er en veldig stor forskjell mellom det å bli utsatt for en forferdelig hendelse fordi man er på feil sted til feil tid, og det å stå opp med feil fot og bruke energi på å irritere seg over at hele verden går mot en.

Comments are closed.