[Helt i rute]

0

Idag var det fotografering av den andre moteserien min, med Silje og Jenny som modeller (jeg elsker de jentene!) Jeg var veldig klar på hva slags bilder jeg ville ha, og dermed gikk shooten så fort at det nesten var utrolig! Det var ganske bra at det gikk så fort, for jentene hadde ikke så mye klær på seg og vi fotograferte ute. Jenny hadde konstant gåsehud, stakkars, men ingen klagde. Flinke modellene!

Jeg har nettopp gått gjennom bildene fra igår og idag, og plukket ut de ti jeg skal levere inn, pluss noen til som skal på cden til Silje, Jenny og Aisha (stylisten fra igår og tirsdag). Nå har jeg faktisk god tro på at jeg kan klare å bli ferdig minst et helt døgn før innleveringen neste onsdag! Aller helst skulle jeg begynt å redigere bildene nå, men jeg ventet ikke at vi skulle bli så tidlig ferdig med shooten, så jeg tok ikke med meg tegnebrettet mitt.

Det skal bli deilig å bli ferdig med denne oppgaven så jeg kan vise frem bildene! Dette blir helt sikkert ikke siste gangen jeg leker med motefotografering, for dette har vært veldig spennende, utfordrende, kreativt og lærerikt! Yeeey