[Hark]

3

Det hjalp å legge seg ned og tulle seg inn i et pledd en stund. Føler meg litt bedre nå. Skal nok tilbake til Oslo snart og finne senga selv om jeg blir rastløs av å måtte slappe av. Heldigvis har jeg masse ny musikk på mp3-spilleren. Jeg lånte en bunke med cder på biblioteket for et par dager siden:
Whatever people say, Arctic Monkeys
Bad Girl Boogie, Bazooka Boppers
The Boy With The Arab Strap, Belle And Sebastian
Dear Catastrophe waitress, Belle And Sebastian
Grace, Jeff Buckley
Chronicles of life and death, Good Charlotte
Myself, Hanah
Ingenue, K.D. Lang
Invincible summer, K.D. Lang
Your little secret, Melissa Etheridge
Libertines, The Libertines

Håper noe av dette er bra.

Jeg kom inn på Oslo Fotokunstskole. Fikk vite det idag. «Alle» kommer inn der, så jeg hadde vært sikret skoleplass uansett om jeg kom inn på NKF eller ikke. Greit å vite. Men det blir altså NKF på meg til høst, jippi!

3 kommentarer til “[Hark]

  1. >Jeg har tenkt litt på å søke Oslo Fotokunstskole, men vet ikke helt nå som folk sier at «alle» kommer inn. Hva innebærer egentlig det utsagnet?

    Ps. fine plater!

    T.

  2. >Oslo Fotokunstskole har 120 skoleplasser :) Det er litt motstridende meninger ute og går. Noen sier at Oslo Fotokunstskole er dårlig, andre sier at den er bra. Jeg har vært innom der på Åpen Dag og bildene så ut til å være av veldig god kvalitet og han jeg snakket med, sa at han er svært fornøyd med skolen :)

  3. >Haha, sånn sett, ja. :) Har hørt om både fornøyde og misfornøyde elever. Ser at NKF har 2. opptak også, mulig jeg forsøker meg der i stedet for – det virker litt mer fremtidsrettet. Uansett, takk for svar. (:

Comments are closed.