[Hårete Bærum]

5

En ting Bærum er ganske kjent for er alle de små bimboene som konkurrerer om å ha den største Eli Hagen-frisyren. Det er praktisk talt umulig å gå mellom A og B i Bærum uten å se minst tjue fjortiser med høysåter av en annen verden på hodet.

Hullet i ozonlaget over Bærum er trolig et av de største hullene, med tanke på all hårsprayen som kreves for å holde den overdimensjonale hårprakten ved like.

Nå kommer jeg snart til poenget mitt: Jeg var i Bærum, nærmere bestemt i Sandvika, for å levere Nøtteknekker-bildene som jeg tok før jul. Hos KGB listet jeg meg inn i sal 1 for å komme til kontoret. Idet jeg passerte en av jentene som danset, oppdaget jeg noe grensesprengende (som Choco og Gullfisk1 garantert ville ha sagt).

Denne jenta som jeg gikk forbi, hadde SNAUET hodet sitt. Hun var en jente i BÆRUM som ikke lignet på en Eli Hagen-klon. En Bærumsjente som glatt kunne overta Demi Moores rolle i G.I. Jane. Jeg er imponert.

5 kommentarer til “[Hårete Bærum]

  1. >Haha :) Jeg er oppvokst i Sandvika og bor nå på Nesbru. Kan si meg enig om de bimbo jentene med Eli Hagen- frisyren :P *Hehehe*

  2. >HEHEHE! jada, jentene i Bærum kan ikke akkurat skryte av sin individualitet. Men en gang i blandt blomstrer det en liten pige med guts som bare er til å applaudere!

  3. >Lindakvakk: De bimboene, de bimboene, jaja. Vi må ikke glemme fargeblindheten deres heller :P De fleste jentene i Bærum ser ut som gulrøtter :p

    Naughty-Inside: Hallelujah! La oss krysse fingrene for at det kommer flere individualister!

Comments are closed.