[Hår og mat]

4

Jeg har veldig glatt hår. Håret mitt er så glatt at Lena spurte meg om jeg bruker rettetang for å få det så glatt. Jeg kan legge meg med vått hår og våkne med helt glatt hår. De fleste frisørene jeg har vært hos har nesten blitt smågærne av håret mitt fordi det alltid glir ut av klemmene når de klipper meg. «Floke» er et fremmedord. Selv ikke tupering har noe effekt.

Vi var hos mormor og spiste middag idag. Jeg spiste like mye som jeg alltid gjør (les: som en hest), men likevel syntes mormor at jeg spiste altfor lite. «Jeg blir så bekymret for deg!» sier hun hver gang.

4 kommentarer til “[Hår og mat]

  1. >Da er du heldig! :) Jeg har det motsatte av glatt hår. Hvis jeg bøyer litt på det i to sekunder, så er det bøyd resten av dagen. Vel, nesten. Det står ihvertfall alltid til alle de kantene jeg ikke vil at det skal stå.

  2. >Neeeei… Det er så kjedelig å ikke kunne gjøre noe med håret mitt fordi det bare faller sammen etter ti sekunder… :p

  3. >Vetduhva, akkuratt sånt hår har jeg og.

    Utrolig irriterende, alt glir av av spenner, spray, mousee, kunne sikkert tatt permanent som gikk ut etter en uke 0_o Død over glatt hår.

Comments are closed.