[Har du en skjult side?]

5

Idag hadde vi innlevering på posteroppgaven. Og tadaaam! Lærerne likte mitt bilde og to andres bilder veldig! Jeg er glad for at jeg byttet idé forrige uke. Slik ble resultatet! Marit hadde et kjempedigg bilde av faren sin i dress oppi slik ballbing. Moro med slik kontrast!

Og Stine hadde et utrolig tøft bilde med «tittelen» What if Alice never woke up? som forestilte henne som Alice (hun i Eventyrlandet, vet dere) med blodig munn, spillekortbakgrunn og en hvit kanin og dette fantastiske sjokkert uttrykket i trynet!

Etter skolen gikk jeg innom JapanPhoto og kjøpte fjernkontroll til kameraet! Jeg har bare prøvd den to ganger, men jeg vet allerede at det ikke går an å leve uten. Har mange selvportrettideer og nå kan jeg endelig virkeliggjøre ideene mine uten å være avhengig av unormalt lange armer eller en assistent.

Jeg har også lånt tre nye bøker på biblioteket. Nå har jeg fem og en halv bøker å lese. Og jeg har egentlig ikke tid, haha. Resten av januar og første del av februar er jeg mer eller mindre fullbooket. Men heldigvis går det an å forlenge lånetiden, så får jeg heller skru opp lesetempoet når jeg har mulighet til å lese.

Jeg har bestemt meg for å prøve å ikke kjøpe nye bøker, filmer eller klær i år. Bortsett fra når jeg er i New York, that is. Der skal jeg kjøpe alle Postsecret-bøkene og noen sko, noen t-skjorter ooog… Prøve iallefall. Vi får se hvordan det går.

Nå skal jeg snart springe. Logoped, hip hop og kafé med Julia. Tjoho. Det føles som om jeg aldri er hjemme.

Edit: Stryk logopedtimen. Jeg orker ikke gå ut ennå. Vil sitte stille en stund mens jeg leser litt i en bok.

5 kommentarer til “[Har du en skjult side?]

  1. >Jepp, rett og slett en skikkelig tøff idé!

    Jeg er imponert over hva du klarer å finne på altså. Og gleder meg til å se selvportrett-tingene! :D

Comments are closed.