[God morg… eh, kveld]

0

Gårsdagen kan oppsummeres slik:
-Spennende på teater
-Koselig (selv om noen måtte gå tidlig)
-Mye dansing
-Drama

Bare noen timer etter at jeg så Odysseen, traff jeg så å si alle skuespillerne på Deli de Luca etter Naken! Kjempekoselige folk som syntes det var hyggelig å treffe meg. Stykket var veldig fascinerende. Mye akrobatikk og greier. Gåsehud. Jeg fikk ikke med meg så mye av det de sa for de snakket på svensk tegnspråk (schmerz!), men jeg fikk med meg ca. helheten.

Jeg sov i bare tre timer i natt. Og en time etter at jeg stod opp, var jeg midt blant mange folk. Men utrolig nok overlevde både jeg og dem, for jeg kom i godt humør ganske fort takket være noen, hihi. Hun og venninna hennes, Mette, deltok på lynkurs i tegnspråk mens jeg sosialiserte med Martine og Asbjørn og flere andre kjente.

Forøvrig var stikkordet «siamesiske tvillinger», hihi.

Det var kjempegøy da Marianne Krogness og Mira Zuckermann stod på scenen. Mira var hendene til Marianne og så skulle Marianne fortelle (ved å oversette det «hendene» sa) om da hun var ute og drakk vin og traff en høy, kjekk fyr. Hahaha! Høy puppefaktor.

Søta måtte dessverre gå tidlig, men det ble en koselig ettermiddag likevel. Martine, Asbjørn, Mette og jeg fant Jenny, Ida, Yoo Na, Louise og Geir (?) og vi dro til Dolly Dimples hvor vi spiste pizza og koste oss. Etterpå skulle vi til døveforeningen, men jeg frøs og var trøtt, så jeg dro hjem for å legge meg.

Og her sitter jeg nå. Godt å få sove noen timer før jeg skal på jobb.