[Anekdote]

0

Hva er det med fulle mennesker og toalettpapir? Er det så vanskelig å bli ferdig med en rull før man starter på en ny? Og er det nødvendig å dynke toalettgulvet med øl, rusbrus, tequila, Sambuca, rødvin, hvitvin, snus og urin for så å legge alle toalettrullene på nevnte gulv?

Gjett tre ganger hvem som måtte kaste hundre tonn illeluktende, gjennomvått toalettpapir i natt.

Første etasje (heretter kalt Potta, forkortelse for Potpurri, ikke på grunn av toalettpapiret) var veldig øde i natt, mens andre etasje (Naken) var stappfullt. Det var ikke så mye kjentfolk ute igår. Traff bare Hallan og frøkna hennes, Elin og et par andre.

Det ble ganske travelt for vi hadde ikke nok ølglass og til slutt måtte jeg sette frem plastkrus så de rene ølglassene skulle få tid til å kjøles ned. (Stress = X antall ølglass er omvendt proposjonalt med X antall øltørste lesber.) I tillegg var det en liten flokk som prøvde å flørte med meg samtidig som jeg bar på høye stabler med glass.

Nå høres det kanskje ut som om jeg er skikkelig lei av Naken, men det er jeg ikke altså! Trives å jobbe der. Jeg får jo så mange anekdote å fortelle folk. Hihi.

Jeg glemte å nevne at jeg traff Hawkeye på Youngstorget igår! Moro å møte en døv med-EDer, hihi! Veldig koselig fyr.

Ooog… Jeg savner noen.