[Funky tvillinger]

0

Først en morsom historie:
Gunhild har en venninne som heter Siri. Veldig koselig og tøff jente som er på besøk så ofte hun kan. I sommer hadde vi en fest her. Hun gikk forbi meg og jeg stusset litt over at hun så litt ekstra trinn ut enn hva jeg var vant til. Men jeg ignorerte det og pratet med henne som vanlig. (I bakhodet mitt tenkte jeg ut teorier om allergisk reaksjon, ferie med god mat og så videre.) Igår var hun her og det slo meg hvor mye mindre hun var blitt på kort tid og jeg regnet med at teorien min om allergisk reaksjon holdt vann.

Nå fant jeg ut at hun har en tvillingsøster.

Duh!

Etter «skolen» igår fikk jeg fylt opp magen og batteriet før jobben. Det var ikke helt lett å sove når gulvet formelig skalv av dunkdunk-musikken fra «stua». Men jeg klarte å overse det. Sosialiserte litt før jeg pusset tennene og tuslet til Naken. Det var v e l d i g rolig der da jeg kom. Vi som skulle jobbe, hang bare ved baren og skravlet i en liten evighet. («Det kommer alltid så mye funky innom før midnatt!», sitat Bente etter at en fyr kom inn, tittet rundt og gikk.)

Utover midnatt kom det mer folk og plutselig ble det litt travelt for vi hadde ikke nok øl- og shotglass. Jeg stod på bakrommet og pøste kaldt vann over glassene for harde livet. Nesten. To ølglass eksploderte henholdsvis i armen min og mot brystet. Fikk heldigvis ingen kuttskader, bare masse glasstøv på klærne.

Hallan, M2M, Hun og Marita var på plass. Hallan hadde på seg en kjempesøt kjole, hihi! Det vanket klem, klapp og kyss på meg hele kvelden, og mot slutten fikk jeg gleden av å være pålegget i både Siri- og Linnsandwich, og i Hun– og Maritasandwich. Mykje varme og mykje kjærleik. Hihi.

En ny ting igår kveld var at jeg ble bedt om å hente ymse Pepsi, 7UP, Carlsberg og Battery. Som sagt så gjort. Etter en stund slenger sjefen til meg en lapp: «Har du husket å skrive opp alt du henter? Det du!» Og det sier hun først etterpå? Heldigvis husket jeg ca. 98% av det jeg hentet.

Vi jobbet jevnt og trutt i to timer etter stengetid før vi forlot stedet og tullet oss hjemover. Tok meg en dusj og startet vaskemaskinen før jeg krøp til sengs klokka seks. Stod opp igjen litt over 12. («Er du våken så tidlig etter å ha vært på jobb i natt?? Det er imponerende…», sitat Malin)

Tusler ut snart. Håper været ikke lurer meg idag, jeg er ikke akkurat kledd for høst for det er pent vær ute. Kommer sikkert til å angre på det etterhvert, håhå.