[Flink student]

0

Det er lørdag og jeg har sittet på skolen siden 12-tiden og redigert bilder. Underveis begynte jeg å lure på hva i all verden jeg har begitt meg ut på. Men nå regner jeg meg for å være cirka ferdig. Skulle gjerne ha printet ut en liste, men printeren er teit og grådig. 10,50 kroner for tre A4-ark uten farger.

Igår rakk jeg å gjøre masse og enda litt til. Startet dagen med å se litt film før jeg kledde på meg, pantet tomflasker, forhåndsstemte (SV) og hadde to fotosession med Ine. Vi møttes på Torshov og spaserte nedover Akerselva med noen fotopauser innimellom. Til slutt kom vi til skolen og der skiftet jeg til tutu -igjen- og vi gikk ut på Karl Johans gate.

Det var masse folk på Karl Johan, så da ble det lettere for Ine å få bildene av meg slik hun vil ha dem, hurra! Det var ikke bare Ine som fotograferte meg. En dame spurte sågar om jeg var med i et modellbyrå, hihi.

Med et hyl rakk jeg å komme meg hjem etter en brødskive før jeg kastet meg på bussen til Sandvika. Kom til KGB akkurat idet klassen startet, heldigvis. Koreografien vi lærte var kjempetøff, men hard for ryggen. Er veldig støl idag.

Fredagskvelden tilbrakte jeg i min røde stol foran kopekassaen. Jeg skal jo jobbe på Naken ikveld og da må jeg være uthvilt. Helt våken er jeg ikke akkurat nå, men det er bare å ta en liten lur før jeg skal ut. Må også ha mat. Mye mat.

Traff på Hallan og heita hennes på veien til biblioteket, hihi. Leverte tilbake en film og lånte tre bøker: Slik går nok en dag fra våre liv for aldri mer å komme igjen (Jonas Gardell), Den unge Werthers lidelser (Goethe) og Geisha (Arthur Golden).

Nå vil jeg ha mat og litt godteri. Blodsukkeret befinner seg på et kritisk lavt nivå.