[Frøken Showdame]

0

Før middag var jeg så trøtt at jeg nesten sovnet mens jeg leste nettavisene. Sittende mens hodet truet med å falle mot tastaturet. Når sånt skjer, bør man absolutt legge seg ned en liten stund. Fikk meg en halvtimes kraftlur og kom til matsalen tidsnok til å utføre dagens siste kjøkkentjenesteomgang.

Etter maten ble det litt mer massasje og en «liten» biltur med Martine og Tina. Egentlig skulle jeg ikke være med på turen, men Tina ville ha med meg som selskap og man sier ikke nei til sånt.

Vi rakk tilbake til Sund en halv time før showet startet. Kjempegøyal show. Etterpå sa Martine at jeg må være med og danse på avslutningsshowet. To andre mente også at det var en fantastisk god idé. Håhå. Hvis show-gruppa vil ha meg med, så hvorfor ikke.

Jeg tror jeg skal gå og mingle litt på kafeen. Det er vel litt tomt der nå siden de fleste ser på V for Vendetta. Må vise meg litt frem, har jo pyntet med grønne fjær i håret.