[Shake it, baby!]

0

Hvem var det som bare skulle mingle litt på kafeen? Jeg skal visst aldri klare å legge meg tidlig mens jeg er her. Det var tre gutter som drev og øvet på en tøff koreografi i peisstua. Jeg ble så oppslukt at jeg spurte pent om de kunne lære meg koreografien. Før jeg visste ordet av det, drev vi og danset for publikum, hihi!

Det ble en kjapp dusj etterpå og jeg gikk tilbake til peisstua. Ikke så lenge etterpå kom Hanna og proklamerte at Hedwig And The Angry Inch ble vist i auditoriet. Noen av oss gikk og så filmen. Jeg klarte å holde meg våken gjennom hele filmen selv om jeg har en tendens til å sovne hvis jeg sitter stille i mørke for lenge.

Kom meg til sengs cirka halv fire. Men jeg sov lenge idag!

Det regner idag også. Hva skjer liksom? Det var jo kjempepent vær da jeg kom og nå har det pøst ned siden søndag (med unntak av mandag kveld). Det skal være sommer, ikke høst! Hmf.

Jeg går og finner noen å leke med.