[Frøken Altmuligkvinne]

2

Gunhild og Linn kan prise seg lykkelige over at de har meg boende her. Jeg er som kjent ikke redd for litt skitt og det er en meget fin egenskap når et semi-tett dusjsluk med mistenkelig lukt skal sjekkes. Jeg fant flere års håravfall oppi, i forskjellige stadier av mugg og råte. Ew.

I det minste slapp jeg å finne en død rotte i røret, slik som jeg nesten forventet av lukten.

Nå skal jeg bare se ferdig Pocahontas, så skal jeg lalle. Imorgen er det tidlig på’n i studioet til Ivar. Hurra, lizm.

2 kommentarer til “[Frøken Altmuligkvinne]

  1. >Du er min heltinne!
    Jeg ville heller latt vær å dusje enn å påta meg den jobben.
    Uuuuuu!

  2. >Lesbo powah, vettu ;) Hvis man klarer å slå krøll på et kirsebærstilk med tunga, stake opp rør (*kremt*) og bære skikkelig tungt, så er man ordentlig flatbanker ;D

Comments are closed.