[Fluoriserende grønn]

0

Nå er halve natten nesten gått. Jeg tror dette blir en semi-døgning. Veldig lurt å klusse med døgnrytmen nå som skolen har startet, ja. Men døgnrytmen min er temmelig nedklusset fra før uansett. Jeg har vendt tilbake til Fiseboka, men ikke frivillig. Skolen og gruppen min mener at Facebook er en nødvendighet. Må man, så må man. Over og ut om FB.

Jeg klarte å slepe meg til Sats tidlig nok til at jeg fikk gått gjennom hele treningsprogrammet mitt uten å stresse. Det ble generelt lite stress idag, heldigvis. Hadde klasse frem til ti på fem og skulle være i Sandvika fem. Men siden jeg likevel var dømt til å komme sent, droppet jeg hip hop-timen til fordel for litt mat og innkjøp av årets første skolebok. Photography, 8th Edition. Den ligner egentlig mye på Digital fotografering i praksis som jeg har fra før (og som også er pensum). Gøy med likelydende skolebøker, ja.

Hadde en prøve i Sandvika halv sju. Til all hell ble vi ferdige sju, en hel time før planen. Tidlig hjem og daffe. Daffet har jeg gjort siden og nå er det langt over leggetid. Jeg trenger en dusj og en tannpuss. Trenger også noe som kan pusse vekk denne fluoriserende grønne tingen på innsiden av meg. Den tingen er bare dum.