[En yak ved navn Katie]

2

Filmfan som jeg er, synes jeg det er gøy å oppdage når noen jeg kjenner minner om noen i en eller annen film jeg har sett. Selv minner jeg visstnok veldig om Lisbeth Salander i de svenske Millennium-filmene. I helgen fant jeg en annen figur som er helt meg, i animasjonsfilmen Horton hears a Who! som alle burde se fordi den er så hysterisk absurd og morsom. Og best av alt: en liten, rund, gul figur (visstnok en yak) som lyder navnet Katie, stjeler alle scenene hun er med i. Jeg synes hun er rent sagt fantastisk, og av en eller annen bisarr grunn kjenner jeg meg igjen i henne. Først så jeg den alene, deretter så jeg den en gang til med en som har tilbrakt ganske mye tid med meg det siste halvåret, og gjennom hele filmen sa hun: «Det ER jo DEG! Dere er helt like!»


Skilt ved fødselen ♥♥♥


«In my world everyone is a pony, and they all eat rainbows, and poop butterflies.»

2 kommentarer til “[En yak ved navn Katie]

Comments are closed.