[Ekstra søvn]

2

Selv om det er bedre å stå opp klokka sju enn klokka seks, så hindrer det ikke meg i å føle meg fryktelig trøtt. Jeg stod opp, hutret litt, spiste frokost og glante tomt på laptop-skjermen*. Klokka var 0840, så jeg. Dagens første (og eneste) time starter ikke før 1115.

Et par strakser senere krøp jeg tilbake til sengs og lurte til meg en ekstra sovetime. Herlig!

*) Egentlig glante jeg ikke tomt på skjermen. Jeg leste om gamle Lier sykehus og lobotomiens historie. Interessant. Jeg kan tenke meg å ta noen bilder i et gammelt, nedlagt dårehus. Men det spørs om jeg klarer det, jeg har sett for mange skrekkfilmer om hjemsøkte sykehus…

2 kommentarer til “[Ekstra søvn]

  1. >Absolutt! Jeg elsker å sooooove!
    Mrrrrr! Jeg blir nok gjenfødt som katt i mitt neste liv. Det hadde passet bra.

Comments are closed.