[Lopper i blodet]

0

Har nettopp vært på SATS og trent litt. Var temmelig umotivert forrige uke, men idag prøvde jeg å variere litt ved å bytte apparater. Utfordre kroppen litt. Merket det mye bedre nå, så det var vel på høy tide med en forandring i programmet.

Fikk endelig svar fra Lånekassen idag. Jeg fikk jo gjeldsbrev/stipendmelding fra dem for et par uker siden, men jeg trodde jeg skulle sende inn noen papirer først (pga. attføringen). Men de sa at det ikke var nødvendig likevel og da sendte jeg stipendmeldingen i posten. Forhåpentligvis tar det ikke lang tid før jeg får mange fine tall på kontoen.

(Er det noen som vet hvor lang tid det pleier å ta fra man poster stipendmelding til pengene kommer klirrende inn på konto?)

Når pengene kommer, skal jeg kjøpe sorte Converse med pen pin up-dame på! Skal også betale for stativet som jeg fikk igår. Wheee, stativ! Oooog etterhvert skal jeg skaffe meg macroobjektiv, ekstern blitz og noen andre ting. Det blir interessant å se hvor mye jeg greier å presse inn på det bittelille rommet mitt de neste årene, haha.

Jeg føler for å hoppe og danse litt rundt. Veldig mye energi på lager, ja. Kommer nok til å få brukt opp alt på lørdag. Da har Gunhild bursdag og det skal feires med en bad taste-fest! Jeg håper jeg finner noe å ha på meg. Kanskje titte innom UFF, hm.

Før jeg tusler i dusjen: Se på denne! Veldiglystpå…