[Dans i september]

0

Opptur:
– Hver eneste dag på skolen! Jeg stortrives på Bårdar og etter fem uker der har jeg et bedre forhold til hele klassen min enn jeg hadde til klassen på NKF etter to år.

– Å få undervisning av Chet Walker. Han er en legende i showbiz-miljøet og har tilbrakt fem uker med oss. Vi på D2 gjorde Hair, I’ve Got To Be A Rug Cutter og Me And My Shadow. D3 fikk lære seg et par sang fra Chicago, så jeg er selvfølgelig litt misunnelig på dem. Men Chet kommer tilbake i desember og mars, så det er fremdeles håp for at jeg får lære meg noe fra en av favorittmusikalene mine!

Nedtur:
– NAV har omsider og definitivt bestemt seg for at det er bortkastet penger å sponse meg mens jeg studerer på Bårdar, så nå er det bare å venne seg til å leve på 6000-ish hver måned. Mine nye venner, First Price og bønner, skal nok få mye tid sammen med meg.

– Begynte å bli litt småforkjølet midt denne uken. Kunne det ikke ventet til høstferien, liksom? Smart som jeg var, deltok jeg selvfølgelig på alle danseklassene. Det eneste som kunne holdt meg vekk fra skolen, er min egen begravelse (bank i bordet), haha.

Overraskelse:
– Jeg er faktisk i stand til å stå opp klokka seks for å trene styrke på SATS før skolen. Fire dager i uken. Wow. Nå er jeg offisielt en «pesky morningbird» som slukner lenge før klokka elleve om kvelden.

Begivenhet:
– CATS! Jeg så Cats hele to ganger forrige uke, den andre gangen så jeg forestillingen fra andre rad og det var skikkelig stas etter forestillingen da både Geir (Bill Bailey/Macavity) og Atle (Mr. Mistoffelees) sa at de så meg med en gang de kom inn på scenen. Jeg trenger ikke nevne at jeg er dødsmisunnelig på alle som er med i Cats, men jeg trøster meg med at en dag er det min tur til å svinse rundt med hale og værhår.

– Kulturnatten! Noen av oss på D2 var med på en kunstinstallasjon i regi av rosén+torske i Saxegaardsgata 17 der vi improviserte rundt modeller. Veldig artig, selv om det ble litt kjølig utover kvelden.

– Joaquin Escamilla-visning på skolen. Vi hadde workshops med Escamilla denne uken og på fredag viste alle klassene koreografi for hverandre. Veldig mange sterke og fantastiske inntrykk.

Person:
– Eric Viudes som underviste i ballett de siste to ukene. En veldig behagelig person som alle digget.

– Joaquin Escamilla som hadde workshops med oss denne uken. Han delte utrolig mye med oss og fikk oss til å gå dypere inn i oss selv når vi danset. Han har laget en kort video om oppholdet sitt: http://www.youtube.com/watch?v=h0hhwMBemLA. (Se etter moi!)

Sitat:
«Why is everybody dead?!» (Hvis du ikke er tilstede i Chets klasse, er du død.)

«We’re sorry to say this, but we love you-ish.» (Stod det på klassebildet vi ga i avskjedsgave til Chet. «I’m sorry» og «I love you» er de mest misbrukte setningene som finnes, ifølge ham.)

Fest:
– «Bli kjent»-fest på skolen. Vi snakker høy «hæla i taket og tenna i tapeten»-faktor her. Bårdarstudenter kan dette med å feste.

Låt:
Didn’t Leave Nobody But The Baby. Fin sang fra O Brother Where Art Thou? Den er lett å lytte til, så jeg lærte meg teksten utenat på en halv time.

Bok:
A Prayer for Owen Meany (John Irving): Fantastisk bok. Den var relativt tung og siden skolen tar så mye tid, brukte jeg nesten en måned på å lese boka, men handlingen var veldig oppslukende!

The perks of being a wallflower (Stephen Chobsky): Nydelig. Rett og slett.

The Stars’ Tennis Balls (Stephen Fry): Kjempespennende bok!

Film:
G.I. Jane: Heit film, heit. Vi liker damer med muskler og bein i nesa.

(Kom gjerne med forslag til flere punkter dere kan tenke dere å se på denne listen neste måned! Jeg skal også prøve å oppdatere litt innimellom, for det har skjedd så mye siden sist som jeg ikke husker i skrivende stund.)