[Dagens sensasjon (ikke egentlig, meeen…)]

1

Jeg har kjøpt ny overmadrass fra IKEA. Ikke akkurat dagens sensasjon, tenker du vel. Men da jeg våknet morgenen etter den første natten, følte jeg at det var noe som ikke stemte. Jeg beveget kroppen litt i forskjellige retninger og prøvde å finne ut hva det var som manglet. Plutselig slo det meg: Det gjorde ikke vondt i ryggen! Jeg hadde blitt så vant til å våkne med stiv og vond rygg de siste månedene at det å våkne fullstendig avslappet og uthvilt var en helt annen verden.

Opprinnelig hadde jeg tenkt å bruke penger på en Tempur-overmadrass, men lommeboka hoppet omtrent ut av sekken av forskrekkelse da jeg så at prisen for en 7 cm høy 120×200 cm overmadrass fra Tempur kom på litt under 9000. Norske kroner, altså, ikke islandske krónur. Jada, som danser er det viktig å investere i en god madrass når man belaster kroppen hver dag og trenger å forebygge ryggskader, men nitusen er omtrent en månedslønn (eller to, hvis det er om sommeren) for meg. Heldigvis fikk jeg litt håp da Google kunne opplyse om at IKEA hadde en sånn fancy «memory foam»-overmadrass til litt under 2000.

And from my back it drew the Hallelujah.

Én kommentar til “[Dagens sensasjon (ikke egentlig, meeen…)]

Comments are closed.