[Daffehelg over alle daffehelg]

0

Jeg er ingen fan av fotball, men hvis jeg først må velge et lag å heie på, så er det et naturlig valg å velge det laget hvis farger har preget underbevisstheten min lengst. I noen år bodde jeg et steinkast fra Nadderudhallen, og det betyr at Stabæk står høyest på lista. Derfor er det litt kult at de blaa har tatt seriegullet. Hurra.

Nok fotballsnakk.

Denne helgen har vært daffehelgen over alle daffehelger, bare avbrutt av en liten tur til byen igår for å fotografere til et hefte som Skeiv Ungdom skal lage (ingen betaling, men heder og ære duger bra inntil videre). Jeg har vært kattevakt i Bærum, spist hjemmelaget pizza og chili-wok, sett film og fått i meg så mye sukker som det er mulig å få i seg uten å få sukkersjokk.

En av filmene jeg så var Mysterious Skin. Jeg likte den. Vakker film selv om den handlet om overgrep. Det var stemningen, bildene og flere av karakterne som gjorde at jeg likte filmen. Jeg har også fått med meg Thelma & Louise, Osamu Tezukas Metropolis og Hitchcocks The Birds.

Jeg føler meg relativt klar for en ny uke og jeg håper inderlig at det blir en bedre uke enn hva jeg hadde bak meg da helga startet.