[Døll Dell, flytting, fest og katt]

0

Å slutte mens leken er god er en fin ting. Jeg holdt på å klikke i vinkel da jeg skulle prøve å finne ut hva som er galt med laptopen min. Først måtte jeg laste «Drivers and utilities», men jeg vet ikke om den jeg fant er den riktige. Prøve å brenne, men det gikk ikke. Diagnose, foreløpig umulig. Teite Dell som skal gjøre det så vanskelig.

Problemet er som følgende:
Jeg kjøpte en Dell Inspiron 1300 i oktober/november. Batteriet døde og jeg fikk et nytt batteri. Men plutselig døde dette batteriet også. Altså er det et eller annet i maskinen som er feil og litt morderisk. Jeg fikk en liste fra Dell om hva jeg skal gjøre for å finne feilen, men jeg skjønner ikke bæret. Snill datanerd søkes til hjelp.

Igår var det flytting mesteparten av dagen. Det er litt helsefarlig å flytte. Blant annet falt jeg over en kant og fikk en tung kommode rett på skinnleggen. Er støl bak idag. Fikk også rispet opp armen litt da gardinstanga bestemte seg for å falle ned. Jeg må kjøpe ny gardinstang imorgen så folka som jobber på kontorene på motsatt side av gata ikke får gratis underholdning.

Rommet mitt ser litt overlesset ut, men det er bare en midlertidig løsning til Marie kommer hjem fra Gambia og kan la meg ta over loftsenga hennes billig. Loftseng er genialt.

Jeg var innom Kiwi etter at jeg hadde ryddet og ommøblert litt. Der viste det seg at magnetstripen på kortet mitt hadde sluttet å virke igjen. Det funket ikke i minibanken heller, jeg fikk ikke kortet inn i det hele tatt. Heldigvis kom jeg på at jeg faktisk hadde litt kontanter i lommeboka på rommet mitt. Er så irritert over magnetstripen. Når skal bankene skjønne at magnetstripe er så forrige århundre? Brikke er tryggere, både fordi det ikke blir ødelagt like lett og fordi det gjør det vanskeligere for svindlere å skimme kortet.

Jeg var på Elsker hvor jeg traff Martine og en del andre fra GS. Morsomt! Etterpå gikk alle kvinnene over til Naken og de fleste av oss ble værende til stengetid. Jeg danset så mye at jeg nesten ble handikappet. Etterpå var det et lite nachspiel hos oss. Hun ene som var der sa at jeg var den peneste homofile damen hun hadde sett på lenge og at hun ikke skjønte at jeg var homofil.

Gjett om det var deilig å kunne GÅ hjem etter å ha vært ute på byen! Ædabæda på nattbuss!

Nå skal jeg slenge inn noen bilder av den godeste Zorropusen min.
Jeg skulle gjerne lastet opp bilder av rommet mitt og leiligheten, men det venter jeg med til jeg har fått på plass alt som plasseres skal.