[You’ve got big dreams? You want fame?]

2

You’ve got big dreams? You want fame? Well, fame costs. And right here is where you start paying … in blood.

Ja, skal man være danser, bør man være villig til å ofre seg for kunsten, liksom. På bildet over har jeg to brannsår, det ene blør, og plasteret skal liksom beskytte det tredje såret jeg fikk da neglen hang litt fast i underlaget. Men på den lyse siden: koreografien som Stina og jeg jobber med er så å si ferdig! Vi begynte å jobbe med den på mandag, lagde et par soloer på tirsdag og i dag spikret vi avslutningen, så fremover blir det bare finpussing og terping. Gleder meg til å fremføre det under Døves Kulturdager i Kristiansand i september!

En annen danserelatert ting: Jeg fikk spennende nyheter på e-post forleden angående en produksjon jeg skal være med i neste år! 2013 kan bare komme, jeg er klar! Jeg er ikke sikker på om jeg har nevnt det, men jeg skal være med på dette prosjektet: MEMBRAN – Beethovens testamente. Kom og se!

2 kommentarer til “[You’ve got big dreams? You want fame?]

  1. Gratulerer, Membrans testamente-greia hørtes superinteressant ut (må få sett noe i operaen etter hvert, har sett én opera der i 2010, men det er det) =D Og jeg liker referansen til «Fame» og jeg håper det går bra med føttene dine og at de ikke er for vonde. God helg :)

Comments are closed.