[Ballett på Blitz-huset]

1

Frrige helg fikk jeg en artig forespørsel: Kunne jeg koreografere en liten ballett som Oslo Queer kunne fremføre i homoparaden kommende lørdag? Det ble til at jeg valgte å la meg inspirere av de fire småsvanene fra Tsjajkovskijs Svanesjøen. Og sånn gikk det til at jeg lærte bort ballettrinn i Blitz-huset. Hvor mange har noe så grensesprengende på cven, liksom? Resultatet kan dere se i paraden på lørdag. (Dere som ikke har mulighet til å ta turen: De lovte å filme oppvisningen, og videoen skal jeg poste her når den kommer.)

Mens vi venter på den store dagen, kan dere kose dere med et par videoer av denne stakkato småsvaner-delen:

Én kommentar til “[Ballett på Blitz-huset]

  1. Så morsomt da :-)) Og ikke minst å la utrente folk se grasiøs ut i svanesjøen er jo ikke bare bare! Om du lover meg at jeg på en trening med deg blir like graciøs som den svarte svanen tar jeg med glede en tutu på meg hehe :-)

Comments are closed.