[Awaiting the light to shine on us]

0

Soundtrack: Tristania. Fikk masse Tristania-musikk av Tina på fredag. Wuhei!

Overskyet og trist vær hele dag. Jeg kan ikke få sagt ofte nok hvor mye jeg gleder meg til sommer, sol og badeliv i desember!

Drømte merkelig igjen i natt. Først en temmelig snuskete drøm og deretter en av disse ekle edderkoppdrømmene der jeg treffer på SVÆRE monsteredderkopper overalt og løper hylende vekk. Hadde vært fint med litt variasjon, kanskje? Det hadde også vært fint å slippe så livaktige drømmer når jeg har overnattingsbesøk. Jeg gremmes over tanken på hva jeg kan ha gjort i søvne. Håhå.

Var i Bærum idag. Middag hos pappa. Litt merkelig at det er pappa som eier farfars hus nå og merkelig å være der uten farmor i nærheten. (Farmor døde i februar, jeg har visst ikke skrevet det i den åpne dagboka. Pappa solgte huset sitt og kjøpte barndomshjemmet sitt av farfar. Nå bor pappa og farfar der.)

Senere på kvelden gikk jeg til Bekkestua for å ta bussen til byen. Fant en kylling nær McDonalds. Det er ikke lett å se det, men det er en kylling på parkeringsautomaten og øverst er det skrevet «Le Bird».