[Åtte ting]

6

Åtte ting folk ikke visste om meg, eller som jeg ikke husker om jeg allerede har nevnt en eller annen gang tidligere:

1. Noen ganger legger jeg ut på langtur der selve reisen er målet i seg selv, slik at jeg kan lese litt. Jeg er nemlig bedre til å konsentere meg når jeg sitter på buss/t-bane/tog enn i sofaen hjemme.

2. Jeg misliker å klemme unødvendig, dvs. når jeg treffer noen og når vi sier hadet. Spesielt misliker jeg den døve måten å klemme på, med kinn mot kinn på hver side av ansiktet. Jeg foretrekker en god og ordentlig bjørneklem ved behov.

3. Mens vi snakker om klemming: Jeg foretrekker å klemme kun familie og venner som jeg har sluppet inn i komfortsonen min, ikke bekjente eller folk jeg knapt kjenner. Det blir for kleint for meg. Jeg prøver å bli flinkere til å si nei.

4. Jeg er lei av at folk alltid skal kommentere hvor tynn jeg er. Som om jeg ikke er klar over det selv. For å si som Britt Elisabeth Haagensli: «Jeg har ikke en spiseforstyrrelse. Ingen forstyrrer meg når jeg spiser.» (Jeg har bare veldig høy forbrenning, altså. Mat er min lidenskap, nest etter dans.)

5. Etter å ha sett Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? synes jeg at Pål Sverre Valheim Hagen er Norges beste skuespiller. Når han spiller, er han troverdig. Andre norske skuespillere overartikulerer replikkene sine og minner mest om stive stokker.

6. Når jeg skal spise ute eller gå på kino, liker jeg helst å gå alene. Men å gå alene ut på byen kommer absolutt ikke på tale.

7. Jeg har et bitte lite crush på Frank Kjosås fordi han ser så lesbisk ut. Hadde han vært kvinne, er det godt mulig jeg hadde begynt å stalke ham.

8. Jeg spiser ostepop med skje. Nam.

6 kommentarer til “[Åtte ting]

    1. Bedre å klemme ordentlig en sjelden gang fordi man mener det enn å klemme fordi det er forventet av en :p

  1. Kjenner meg også igjen i den klemmegreia, liker også best å gå på kino eller liknende alene (syns alltid det er koselig å gjøre det sammen med folk, men det er ganske fint å finne på ting alene, man har en egen frihet da) og har også en liten crush overfor Frank Kjosås =D Interessante fakta :)

Comments are closed.