[Åpen jobbsøknad]

2

En åpen jobbsøknad i bloggen min er verdt et forsøk:

Jeg er en 24 år ung jente som studerer dans ved Bårdar Akademi, og jeg er på utkikk etter en deltidsjobb som kan kombineres med skolegangen. Jeg har veldig mange egenskaper som gjør meg til en menneskelig potet som kan brukes til stort sett alt mulig, bortsett fra telefonsalg. Jeg er hørselshemmet, men det er vanligvis ingen hindring for meg da jeg har høreapparat og kan munnavlesning. Jeg kan gjøre meg forstått på norsk, både muntlig, skriftlig og via tegnspråk/kroppsspråk. Jeg behersker skriftlig engelsk svært godt. Jeg har en del erfaring med hardt og utfordrende arbeid, så jeg er ikke redd for å ta i et tak! Ettersom jeg har undervisning fra 9 til 17 mandag-fredag, er jeg tilgjengelig noen kvelder i uken, samt natt til lørdag, lørdag og natt til søndag.

Ønsker du min CV, referanser eller annen ønskelig informasjon, ta kontakt med meg på dance_kirste(a)yahoo.no!

2 kommentarer til “[Åpen jobbsøknad]

  1. >Nå føler jeg meg kjempedum, men.. hørselshemning og dans – hvordan går det sammen?

    Håper det ordner seg med jobb, lykke til! :-)

  2. >Oj, her var det en kommentar jeg har glemt å svare på!
    Det går fabelaktig bra sammen, faktisk. Jeg har heldigvis en viss rytmesans og synet i behold, så det er bare å følge med i timene og koordinere armene, beina og resten av kroppen :)

Comments are closed.