[Anne-Line is: Having "rare" guests]

0

Hu hei, for en koselig lørdag jeg har hatt! Dagen begynte med bukse-, ullsokker- og vanterjakt. Nesten alle plaggene mine hang til tørk og jeg kunne jo ikke dasse rundt en hel dag og se ut som en motekatastrofe av en annen verden. Ullsokker fant jeg fort hos XXL (jada, jeg innså at det var på høy tid med nye ullsokker…)

Jeg visste utmerket godt hva slags bukser jeg ville ha. BRAGG fra H&M. Men fant jeg riktig størrelse (32/32)? Neh. Jeg var innom fire H&M og i den siste traff jeg Gullfisk1, Choco og Marthe, som skulle på blomkålsuppe- og rundstykker-middag hos meg.

Jeg endte omsider opp med å kjøpe et par lyse BRAGG-bukser i størrelse 31/34. De satt fint over hoftene og hadde verdens lengste bein. Jeg kjøpte også et par Cats-vanter med sorte og hvite striper, belte med stjerne-nagler og filmen Rebecca.

Mens suppa stod og tok seg god tid, gikk jentene amok med trynetavla på kjøkkenet. Morsomt resultat:

Det skofter ikke på kreativitet ihvertfall.

Det ble et lite ED-treff på kjøkkenet, for ingen ringere enn frøken Hun dukket opp ut av det blå (les: «stua»). Litt tatt på senga der, hihi. Nå kommer Gullfisk1 og jeg til å leve noen uker lengre takket være Hun.

Suppen ble inntatt innimellom skøy og latter, og til slutt tuslet vi til Elsker etter litt Solo og avslapning. Jeg fikk pratet med Bente om timelista og ga beskjed om at jeg føler meg bra nok til at jeg vil prøve å ta en eller to vakter på Naken i november. Gleder meg til å jobbe igjen!

Etterpå ble det litt mer shopping på oss. Jeg kjøpte en jakke som jeg brukte senere på kvelden. Fin, varm jakke. Nå kan ingen komme her og si at jeg ikke kler meg varmt nok. Jeg har jo kjøpt ullundertøy, ullsokker, vanter og jakke. Og så strikker jeg på et skjerf.

Jentene ble fulgt til Saga kino før jeg trikket hjemover og slappet av litt med rullekebab og film til Stine, Stine A. og Julia kom. Vi vorset litt med Linn og Sammi før de dro til en fest på Majorstua. Det ble veldig koselig med rolig vors og prat.

Rundt midnatt la vi i vei til Naken, jeg fikk overtalt Julia til å bli med mot at hun fikk overnatte på sofa hos meg. På Naken var det en del mennesker da vi kom og det ble fort veldig fullt. Stinex2 og Julia tok det litt med ro i et hjørne mens jeg fløy rundt og hilste på alle jeg kjente. Og det var ikke få! Fikk til og med hilst på tre jenter som jeg traff på Oslo City for en evighet siden (Skeive Dager).

Koselig.

Det var deilig å danse igjen! Slå seg skikkelig løs på dansegulvet og ha det gøy med folk. Hujja! Jeg merker litt begynnende betennelse i den ene leggen, haha.

Litt før tre-tiden dro Stine og jeg fra Naken for å møte Julia og Stine A (veldig så mange Stine’r det er! Lite kreative foreldre, eller?) ved Glassmagasinet. Mens vi stod og ventet, kom det naturlig nok mange fulle menn bort til oss og prøvde seg på «siste sjanse til å få seg et nummer»-trikset. Men vi ga klar beskjed om at vi var mer «opptatt med hverandre».

Leggetiden ble satt til sent i fire-tiden. Godt å krype til sengs selv om jeg fikk mareritt etterhvert. Jeg skulle jo fotografere Metallicatrollet idag og det påvirket drømmen litt: Jeg var i en sportshall som ligger langt fra Oslo S og oppdaget at det bare var fem minutter til jeg skulle møte Metallicatrollet og Stokkefot. Da jeg kom fram, viste seg at det var omtrent umulig å fotografere for været skiftet fra skyfritt til tåke hvert femte minutt.

Selvfølgelig var det søndagsvær ute da jeg våknet. Grått og kjedelig lys. Så fotograferingen ble utsatt til imorgen eller torsdag. Jeg skal jo ta et bilde med og uten reflektor, og jeg vil at bildet skal ha varme toner. Det går ikke an i dette møkkaværet. Hmf.

Nye planer for dagen:
-Se ferdig The Killing Fields.
-Skifte sengetøy.
-Vaske sengetøy, undertøy og håndklær.
-Kanskje gå en tur.
-Kanskje dra på kino. Har lyst til å se Hairspray.
-Daffe.