[Alt er under kontroll]

0

Jeg har begynt å skrive litt på refleksjonsnotatet og nå merker jeg at skuldrene har senket seg noen millimeter. Skal ta de to siste bildene til temaoppgaven i helga og da er jeg ferdig! Og kan begynne å forberede meg til mappevurdering (eksamen). Vi får vite hvilke temaoppgaver vi skal levere i mappa 14 desember og leveringsfristen er 20 desember.

Ettersom jeg reiser bort 17 desember, er jeg altså nødt til å forbedre alle bildene jeg ikke er fornøyd med FØR 14 desember. Jeg er heldigvis ferdig med tre av dem og må ta fire av bildene helt på nytt. Heldigvis har jeg god tid og alt er under kontroll. Jeg må bare overbevise meg selv om det.

«Alt er under kontroll, alt er under kontroll, alt er under kontroll, alt er under kontroll, alt er under kontroll, alt er under kontroll, alt er under kontroll, alt er under kontroll, alt er under kontroll…»
Næh, ikke overbevist ennå.

Jeg er også nesten ferdig med fotooppdraget mitt. Lage julekort for Rådgivningskontoret for Hørselshemmede. Jeg mangler bare noen av personene som skal være med, men det viktigste er at jeg vet hva jeg skal gjøre. Jeg lagde et juletre i Illustrator og slet en del med å finne ut hvordan jeg skulle «male» inn portrettene.

Litt eksperimentering med Photoshop var alt som skulle til for å berolige meg og nå er jeg 150% sikker på at kontoret får levert julekortet til trykkeriet i tide. Jeg er Photoshop-geni. Delvis selvlært, men læreren min, Veronica, fortjener selvfølgelig en stor takk. Det er nesten så jeg begynner å like Photoshop.

Da jeg skulle jobbe med julekortet på skolen idag, klarte jeg selvfølgelig å velge skolens sløveste Mac. Med tanke på hvor gigantisk en TIFF-fil med åpne lag kan være, så var det et under at jeg ikke klikket helt. Det var folk til stede, så jeg måtte uansett bite i meg irritasjonen og kjenne krampene hugge til.

Blomkålsuppe til middag. Nam. Nå er det dusje- og leggetid.