[Å overse en tydelig advarsel]

7

Når du får en advarsel, men bestemmer deg for å overse denne, så bør du være forberedt på konsekvensene om noe går galt. Og du har ingen rett til å klage etterpå; alt som skjedde på grunn av ditt ignorante valg, skjedde på ditt eget ansvar.

På Gaysir-profilen min har jeg skrevet en veldig tydelig advarsel for å slippe å motta slibrige meldinger fra overoptimistiske heteromenn. I denne har jeg blant annet skrevet at jeg synes slike menn er mindre interessante enn en flatmost kakerlakk, og at de ikke trenger forvente et hyggelig svar om de likevel bestemmer seg for å prøve «lykken».

De siste ukene har vært kjemisk fritt for henvendelser fra streite menn. Deilig. Helt til nå. Jeg fikk melding fra en fyr som ønsket å plassere tunga si på et visst sted på kroppen min i kveld. Han valgte altså å ignorere advarselen min om at jeg er en mannevond lesbe, så jeg svarte med en melding der jeg luftet min mening om ham som enten utrolig dum eller verdens meste ignorante og imbesile mennesket. Meldingen ble avsluttet med at jeg ba ham og tunga hans dra til et veldig ild- og svovelfylt sted.

Så blokkerte jeg ham. Ha.

He had it coming, he had it coming. He only had himself to blame.

7 kommentarer til “[Å overse en tydelig advarsel]

 1. >Jeg slettet hele GS profilen min på grunn av slike meldinger, dog ikke fra heterofile menn men andre homofile menn. Jeg hadde også skrevet en klar og tydelig beskjed om at slikt ikke var ønsket, men det hjalp pent lite for dem rullet inn nesten hver dag.

  Idioter…

 2. >Ikke alle menn som er like teite vel Mette, syns du jeg var så teit når vi hang sammen i Grenland?

 3. >Joacim: Snille menn som jeg kjenner kommer ikke under denne betegnelsen. Mannfolk, er et bedre uttrykk kanskje :P (her må man også himle med øynene så klart)

 4. >Jeg lurer bare på hva man forventer å oppnå når du skriver til en tydelig lesbisk jente at du ønsker å gjøre ting med tunga, mens du vet at hun knuser helst mannetunger… det er som å gå til en vegetarrestaurant og be om biff. Snodig

 5. >Joakim:Det skjer heldigvis ikke så ofte etter at jeg la til advarselen på profilen min, men det skjer en gang i blant at noen ikke gidder lese før de sender.

  Mette:*himle med* Enig med deg forresten. Jeg liker ikke menn med mindre de oppfyller ett av følgende krav:
  1) De er i familie med meg.
  2) De er homofile.
  3) De blir presentert for meg gjennom venner av meg.
  4) De jobber med meg (Jelrik!)

  Oda:Jupp, det tar bare et halvt minutt å lese gjennom advarselen, såpass burde de gidde å kaste bort før de virkelig kaster bort tiden.

  Jelrik:Spikeren på hodet! :D «Å gå til vegetarrestaurant og be om biff», hahaha! :D

Comments are closed.