[2012-meme]

0

Jeg fant denne hos Karolines karolinske blogg og fikk lyst til å låne litt:

Hva gjorde du i 2012 som du aldri har gjort før?
Reiste tvers over USA med Greyhound. Besøkte Sunny Sue og Kirk, som moren min tilbrakte sommerferiene hos da hun var liten. Bodde to måneder i New York. Lagde min egen juice. Klarte endelig det løftet som Baby gjør i Dirty Dancing. Ble tegnspråklærer på deltid. Prøvde meg som aktmodell, og likte det! Dro til Paris på impuls. Spiste etiopisk vegetarmat. Gikk opp i Eiffeltårnet.

Hvilke land har du besøkt det siste året?
USA og Frankrike. Danmark og Tyskland, hvis vi regner med mellomlandingene til/fra USA.

Hva ønsker du deg neste år som du har savnet?
Lese mer, bo for meg selv igjen, flere dansejobb, fast (deltids)jobb.

Hvilke datoer i 2012 vil du aldri glemme, og hvorfor?
26.02, dagen jeg endelig kom meg avsted på den store reisen min. 16.11, dagen jeg fikk tilbud om å leie en hyggelig leilighet på Grünerløkka. 30.11, dagen jeg endelig flyttet fra Bekkestua for å passe på leiligheten til et vennepar av meg. 5.12, dagen da det ble bekreftet at det blir forestilling i Operaen 6. og 7. juni, takket være et veldig sjenerøst bidrag fra Extrastiftelsen.

Ble du forelsket i 2012?
Ikke forelsket, men ble litt betatt av en veldig heit basketballjente jeg traff under Dyke March i New York. Og jeg vil veldig gjerne ta en kopp kaffe med Nikohl Boosheri, som spilte i Circumstance. Hun er så vakker.

Hva var ditt favorittprogram på TV?
Jeg ble visst litt hekta på The Big Bang Theory. Likte også Switched at Birth.

Hvilken bok er den beste du har lest i år?
Følg med, følg med, 31. desember kommer en oppsummering av leseåret 2012! Der står alle bøkene jeg digget, likte, lo av og ikke likte.

Hva var årets beste musikalske oppdagelse?
Ravels stykke Bolero. Og Muppetenes The Rainbow Connection.

Hva ønsket du deg? Og fikk?
Juicemaskin havnet på ønskelisten etter at jeg forelsket meg i min NYC-bofellers juicemaskin, og det fikk jeg for en stund siden. Hurra.

Hva gjorde du på bursdagen din?
Leste korrektur.

Hva har holdt deg i mental balanse?
D-vitamin, solarium og, til slutt, det å endelig flytte for meg selv igjen. Dans og trening.

Hvem var den beste nye personen som kom inn i livet ditt?
Ikke akkurat en ny person, men en klassevenninne fra fordums tider som endelig gjorde det mulig for meg å gi fullstendig slipp på fortiden.
Mange av de flotte menneskene jeg møtte i USA.

Ønsker og planer for det nye året:
Lese mer, surfe mindre, bruke dykkermaske når jeg skjærer løk. Danse og trene mer (siden jeg fra 5. januar kommer til å bo i gangavstand til Proda og SATS og KHiO). Slå meg løs på kjøkkenet med spennende vegetar-/veganoppskrifter. Ha med meg kameraet ut oftere. Blogge bitte litt oftere.