[The Oslo Mussel Massacre]

0

Igår kveld printet jeg ut det siste bildet. Idag morges leverte jeg mappa og startet sommerferien med å støvsuge og vaske på gamlerommet. Heldigvis viste det seg at noen allerede hadde vasket på kjøkkenet (hallelujah!), så da kom jeg meg ut til Hallan på Gressholmen litt tidligere.

Jeg tilbrakte et par timer i sola og i vannet. På første oppstigningsforsøk oppdaget jeg plutselig en flytende geléklump litt for nær meg og resultatet ble at jeg massakret foten min på et par tre blåskjell og noen rur. Au. Og den lille boksen med plaster og stæsj som vanligvis ligger i veska jeg hadde med meg, lå hjemme. Selvfølgelig.

Ettermiddagen ble brukt på siste flytterunden. Nå er alle klærne mine på plass. Jeg har sortert ut alle plaggene som skal gis bort til Fretex (jeg gidder ikke styre med bilder eller QXL) og rommet ser relativt ryddig ut.

Kvelden skal jeg tilbringe hos Hallan. Middag og is, yay!