[Teit bussjåfør]

3

Teite dustemongofjertidiot av en bussjåfør. Det er utrolig at jeg ikke har utviklet fobi mot kollektivtrafikken så mye ugyldig kjeft jeg har fått av disse Führer-folka opp gjennom årene. Dagens hendelse: Jeg fikk ikke slippe ut av 42-bussen før jeg hadde fått en fem minutter lang beskyldning om at jeg har forfalsket månedskortet mitt og sneket på bussen. Sjåføren fotograferte til og med månedskortet mitt for å bruke det som «bevis»! Hallo? Jeg betalte 1225,- for månedskortet og fikk det i posten, direkte fra SL og så beskyldes jeg for forfalskning fordi idiotsjåføren ikke skjønner at det finnes forskjellige typer billetter/kort?!

Damen hos SL sukket tungt da hun fikk vite hva som skjedde for det var ikke første (og neppe siste) gang de hadde fått klage på bussjåfører som ikke skjønner systemet med ulike billetter/kort. Er det virkelig så vanskelig å skjønne? Noen kjøper kort hos Narvesen, noen kjøper hos Trafikanten og andre har en abonnementsordning. Noen kort er Flexi, noen er A-kort og veldig mange kort kommer fra SL i alle varianter. De ser ulike ut, men de er ikke mindre gyldige for det.

Månedskortet mitt skal sendes inn til SL for kontroll og de dekker det og ukekortet jeg må bruke inntil neste måned.

«Kjære» bussjåfør: Jeg forventer en skriftlig unnskyldning. Deretter kan du gå og brenne før du tar et kurs i kundeservice.

3 kommentarer til “[Teit bussjåfør]

  1. >For noen år siden nektet en sjåfør meg (sikker samme som du møtte) å være med bussen fra Oslo til Bærum da ukeskortet mitt ikke var gyldig i hans bok; «du kan’ke lage kort sjæl og forvente å reise gratis med meg vettu! Betal eller gå av!». Og nei, jeg hadde ikke cash. Og nei, jeg rakk ikke jobb. Og nei, jeg var ikke blid.

    Og nei, jeg fikk ikke en skriftlig unnskyldning.

    Men jeg ønsket å se ham brenne da.
    Veldig!

  2. >Hege: Noen bussjåfører er inkarnasjonen av Hitler. Dårlig å gjøre det så du kom for sent på jobben :/

    Pen i profil: Kanskje det er derfor det er så mange som foretrekker å kjøre bil til jobben istedet for kollektivt? De har vel blitt skremt fra sans og samling av slike Führer-folk :P

Comments are closed.