[Stuntpaparazzi i rulletrappa]

0

Jeg har skuldrene oppunder ørene. Onsdagen ble startet med en tur gjennom halve Grønland mens jeg drasset på ti liter Imsdal. Det var like ille som den gangen på Ullevål da jeg skulle bære 24 liter juice fra Kiwi til jobben. Nesten.

Jeg trenger massasje. Mye massasje.

Idag var det tidlig på’n. Jeg skulle egentlig til legen idag, men vi skulle ha stuntoppgave på skolen og det ville jeg ikke gå glipp av for alt i verden. Det var også veldig greit å utsette den skumle blodprøven noen dager. Stuntoppgaven gikk ut på at vi skulle ta bilder av en ny soloartist. CD-cover, bilder til heftet og PR-bilder.

Ine fikk gleden av å være Dj Bibi som er en utrolig kul dj innen elektronika-sjangeren. Vi dro til Nydalen og tok rulletrappa opp og ned til vi så dobbelt. Det ble mange kule bilder til slutt! Interessante farger på grunn av lysshowet i rulletrappa.

Den andre gruppa hadde verdens morsomste innlevering: Tessa Haugen, nynorsk (?) country-sanger med sanger som Lei av oppvasken, Fire barn og en Captain Morgan og Over Svinesundbrua. Knis. Det ble mye latter og applause da vi fikk se coveret til CDen. Fantastisk.

Etter skolen tok jeg med en tolk og Ine til Oslo S hvor vi lot som om vi var et superproft kamerateam med selveste Metallicatrollet som modell! Jeg så for meg at hun skulle være litt moderne Mona Lisa. Stakkars jenta ble halvblind av sola og reflektoren, og til slutt fant jeg ut at bildene ble bedre uten reflektor og med høy Kelvin-grad. Veldig klassisk portrett.

Må finne på et nytt motiv som inkluderer bruk av reflektor. Kreativiteten min har visst tatt seg en liten ferie. Og så trenger jeg flere modeller!

Senere på ettermiddagen kom mamma innom med tjue -20- liter rent Bærumsvann. Deilig for flatbankerne å slippe å koke vann hver bidige gang vi skal ha vann. Det ble middag på Hard Rock Café. Vi hadde til og med litt plass til dessert etterpå. Jeg så gravid ut (bank i bordet) etterpå. Må ta bilde av det en dag, forresten. Gullfisk1, Choco og Marthe fikk jo bakoversveis av å se magen min da de var her sist helg.

Planen for kvelden var å se et par filmer, men jeg duppet av hele tiden. Skal bare se ferdig denne episoden av Carnivalé før jeg kryper til køys. Imorgen er det ikke undervisning, takk og pris. Jeg skal bare sitte modell for Mary Lou klokka 13. Gleder meg til å sove lenge.